Balık baştan kokar dedikleri bu olsa gerek..!! 
Banlanan nickleri neden aciliyor sebepleri nedir Yönetime soruyorum ? Madem banlicaktiniz neden actiniz ?
Toplantıda acilmama kararları aliniyorsa ama alinan kararları yerine getirmeyip Aciliyorsa bunun Sebebi kimdir ?
Şimdi yönetim beni sevmiyor :) Kimse kimseye sevmek zorunda değil ama herkes herkese saygı duymak zorunda !
Şimdi yönetime soruyorum ....!!!
Küfür etmek, genel ahlak ve görgü kurallarına aykırı, dini inançlara saygısız, diğer üyelerin kişililk haklarını ihlal edecek şekilde; rencide edecek, tehdit edecek, küçük düşürecek, güvenliğini riske sokacak ve özel hayatın gizliliğini ihlal edecek paylaşımlar yapmak yasaktır. - Sohbet odalarında sürekli aynı sözleri tekrarlamak, sürekli büyük harf kullanmak, veya buna benzer diğer kullanıcıların huzurunu bozacak ve iletişimini güçleştirecek aykırılıklar yapmak yasaktır.”
Değerli ChatCity üyelerine epistemolojik kopuşla heteredoks yaklaşımı benimsediğimiz bu kararlar önemle duyurulur.
Bunların hangisini uygulanıyor ?
Pe`ler gizli Diyorsunuz ama Konsey üyelerine şikayet edin diyorsunuz ? Şimdi Pe`ler kim Kimi kime şikayet edicez ? Sizin konsey üye dedikleriniz . İnsanlara Vip Tip almayin Pahalı düşecek diyenlere mi şikayet edelim ?
Konsey olarak Bir düşünün Kim kime şikayet edicek bu insanlar ? Neye göre kime göre ?
Biraz kendinizi sorgulayın Yönetim ve Konseydekiler Lütfen ..
Hos sohbetler .  |