fiogf49gjkf0d 

YAS:18 MESLEK:kuaför HOBİLERr:Köpek gezDİrmek,daĞ SPorları,nargıle ıcmek,sınırsız eglence FOBİLER:yılısık ınsanlar ve yalan YASADIGI SEHİR:İstanbull KISA ÖZGEÇMİŞ:dogdum büyüdüm yasıyorum PROFIL SAYFASI ve RESIMLERI
 Yaş : 18 Meslek : Öğrenci Hobiler : kitap okumak,internette vakit geçirmek, dans etmek,müzik dinlemek, Doğa hayvanlar. Fobiler : Yükseklik :) Yaşadığı Şehir : Eskişehir Kısa Özgeçmiş : Adım elif almanya doğumluyum. Eskişehirde yaşıyorum. acık öğretim okuyorum. (Yarışmacı arkadaslara başarılar diliyorum :) PROFIL SAYFASI ve RESIMLERI
 Yaş : 21 Meslek : Hastane Çalışanı Hobiler : Nargıle,Kıtap Okumak Tavla Fobiler : Karanlık,Orumcek Yaşadığı Şehir : İstanbul Kısa Özgeçmiş : ---- PROFIL SAYFASI ve RESIMLERI
 Yaş: 23 Meslek:Fuar Tanıtım ModeLi , Organizasyon , AçıLış , Tanıtım Hobiler: Haftasonu EğLenceLeri Araba KuLLanmak Spor , Sinema İnternet , ALışveriş Fobiler: YüksekLik , BöcekLer Yaşadığı Şehir: Adana Kısa Özgeçmiş: Fuar Tanıtım ModeLi oLduğum İçin oLdukça HareketLi Bi Hayatım Var , Sadece GeLinLik DefiLeLerine Çıktım Ayrıca.Diyarbakır DoğumLuyum.Anasınıfı Öğr Ve Çocuk GeLişimi 1.Sınıf Mezunuyum :Pp Kısacası Terk.Aynı Zamanda Eski Radyo Dj iyim.FuarLarım YoğunLaşınca Radyodan Uzak KaLmak Durumundaydım. PROFIL SAYFASI ve RESIMLERI
 Yaş : 22 Meslek : Tekstil-tasarım Hobiler : Resim çizmek,müzik dinlemek, kitap okumak, internette vakit geçirmek, ev dekorasyonu, Fobiler : Kolostrofobi Yaşadığı Şehir : Bursa Kısa Özgeçmiş: 22 yasındayım.Bulgaristan göçmeniyim. Bursa da yasıyorum. Tekstil-tasarımcıyım. PROFIL SAYFASI ve RESIMLERI
 Yaş:19 Meslek:ev ku$u Hobiler:pc,köpeğim,kedim..Arkadaşlarımla vakit geçirmek.. Fobiler:Örümcek Yaşadığı Şehir:Yalova. PROFIL SAYFASI ve RESIMLERI
 Yaş:19 Meslek: üniversite öğrencisi Hobiler: müzik, sinema, internet, arkadaşlarla vakit geçirmek Fobiler: yükseklik Yaşadığı Şehir: istanbul Kısa Özgeçmiş: vefa lisesi mezunu.. üniversite hazırlık öğrencisi (medya bölümü) . PROFIL SAYFASI ve RESIMLERI
 Yaş: 19 Meslek: öğrenci ( veteriner olucam inşallah : ) )) Hobiler: gitar çalmak,içmek,ortaköyde şarap içmek,festivallere gitmek,aylak aylak yürümek Fobiler: ölüm Yaşadığı Şehir: istanbul Kısa Özgeçmiş: güzel ve zor olmayan bir özgeçmişim var eğlence dolu... şuanda istanbul üniversitesi veterinerlik fakültesinde ookuyorum PROFIL SAYFASI ve RESIMLERI
 Yaş:22 Meslek:Öğrenci Fobiler:Örümcekten ve asansörden çok korkarım Yaşadığı Şehir:Ankara-izmir Özgeçmiş:KARŞIYAKA lıyım şekerim:) aileme köpeğim malibuma çok düşkünüm sıcakkanlı arkadaş canlısı biriyim PROFIL SAYFASI ve RESIMLERI
 Yaş: 20 Meslek: Öğrenci Hobiler: Müzik dinlemek,arkadaşlarımla zaman geçirmek,tv,pc Fobiler: Yanlış anlaşılmak,ders çalışmak. (tabi bunlar fobi yayılırsa..) Başka korkum yok çok şükür Yaşadığı Şehir:Mersin Kısa Özgeçmiş: 09.07.1988 Tarsus doğumluyum.Gazi Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliğinde okuyorum.Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum PROFIL SAYFASI ve RESIMLERI
|
fiogf49gjkf0d
 yaş 22 meslek kuaför fobilerim köpek hobilerim müzik dinlemek, gezmek ve spor yaşadığım şehir ankara doğdum 15 yaşıma kadar çorumda yaşadım babamın tağini nedeniyle ankaradayım ve hala ailemlemleyim PROFIL SAYFASI ve RESIMLERI
 Yaş : 17 Meslek : ögrenci Hobiler : Gezmek sevdigim ortamlarda takılmak müzik dinlemek Fobiler: Ölmek oda korkuyu yasıcak vaktin olmucak Yasadıgı sehir : Bursa Kısa özgecmisim : Adım yeliz bursada dogma büyümeyim herkezle tanısmam yada herkezle konusmam cok seciciyim ilerde isime yaramıcak bir kız yada erkek tanısma geregi duymam dürüstüm acık sözlüyüm ırk ayrımı yöre ayrımı yaparım kendimi cok beyenirim ama kimseye beyendirme cabasına girmem PROFIL SAYFASI ve RESIMLERI
 Yaş:22 Meslek:KUAFOR Hobiler:GEZMEK,KİTAP,OKUMAK Fobiler:YALAN Yaşadığı Şehir:İSTANBUL Kısa Özgeçmiş:BEN BURCU ASLEN RİZELİYİM İSTANBULDA OTURUYORM LİSE MEZUNUYUM PROFIL SAYFASI ve RESIMLERI
 YAş:20 MESLEK:ÖGRENCİİ HOBİLER: MÜZİK DİNLEMEK,RESİM YAPMAK FOBİLER:---- YAŞADIGI ŞEHİR:İSTANBUL KISA ÖZGEÇMİŞ:istanbul dogumluyum ögrenciyim...iktisat okuyorum...vb. :D PROFIL SAYFASI ve RESIMLERI
 YAS: 18 MESLEK: öğrenci HOBİLERr: resim yapmak, müzik dinlemek, gezmek eğlenmeeekkk, arkadaşlarımla wakit geçrmek, motor.. FOBİLER: çok şükür korkmuorm bişeyden YASADIGI SEHİR: tekirdağ KISA ÖZGEÇMİŞ: tekirdağda doğdum şimdi büyüdüm halada büyüyorum örğrenciiiimmm yıllardan beri hala öğrenciiyim PROFIL SAYFASI ve RESIMLERI
 adım:aysu yaş:23 öğretim: lisans mezunuyum hobierim: alışveriş yapmak,müzik dinlemek,kitap okumak kısa özgeçmişim: izmirliyim.izmir buca da doğdum.üniversiteyi konyada okudum..selçuk mezunuyum.güzel sanatlar fakültesi resim öğretmenliği okudum PROFIL SAYFASI ve RESIMLERI
 Yaş : 18 Meslek:Çalışmıyorum evimdeyim Hobiler: kitap okumak ,gezmeye gitmek müzik dinlemek Fobilerim:korku filmi,böcekler Yaşadığı şerhir: BURSA Kısa Özgeçmişin :------- PROFIL SAYFASI ve RESIMLERI
 Yaş: 20 Meslek: Prof. Dansçı Hobiler: Tiyatro, resim, müzik ve dansss Fobiler: _ Yaşadığı Şehir: İstanbul Kısa Özgeçmiş: Okul hayatım boyunca birçok sosyal faaliyette bulundum. 2yıl yarı profesyonel olarak bir tiyatro sahnesinde oynadım. 12 yıl halkoyunlarıyla ilgilendim ve son 3 yıldır profesyonel olarak dans ediyorum.. PROFIL SAYFASI ve RESIMLERI
 Yaş: 19 Meslek: bjuteri Hobiler: gezmek yüzmek dans Fobiler: yalnızlık Yaşadığı Şehir: istanbul Kısa Özgeçmiş: adım pınar 1990 da beyoğlunda doğdum :D büyüdümm veee yaşıorummm :D:D:D PROFIL SAYFASI ve RESIMLERI
 Yaş: 23 Meslek: Turizm Hobiler: Müzik dinlemek,yürüyüş yapmak,uyumak :) Fobiler: Her türlü böcek,fare,yılan,karanlık Yaşadığı Şehir: İstanbuL Kısa Özgeçmiş: İstanbulda doğdum,istanbulun kalabalık zor hayatında yaşıyorum işte... :))) PROFIL SAYFASI ve RESIMLERI
 Yaş:23 Meslek:Muhasebe Hobiler:Dans etmek Takı tasarım kesfetmek Fobiler:Fobide neymiş peh bende yok:) Yaşadığı Şehir:İstanbul Kısa Özgeçmiş: Ben Fıstık gibiyim :D PROFIL SAYFASI ve RESIMLERI
 Yaş : 23 Meslek : Bilgi İşlem Hobiler : Müzik, Sinema Fobiler : Yalnızlık :) Cahil insanlar Yaşadığı Şehir : Hatay Kısa Özgeçmiş : Adım Duygu, 19 Mayıs İskenderun doğumluyum, uyumlu oldugum kadar cok illet bi kızım:$ Azıcık ta seytanımdır:) Onun dısında hayatım hep orta ölçülerde gitmistir... PROFIL SAYFASI ve RESIMLERI
|