ChatCity sohbet arkadaş sitesi ile oyun tavla ve okey oyna, sohbet muhabbet ortamını keşfet. Oyun, okey tavla oyna, kulüp aç ve kendi radyo yayınını yap
Forum sayfaları sohbet arkadaş sitesi ile oyun tavla ve okey oyna, sohbet muhabbet ortamını keşfet. Oyun, okey tavla oyna, kulüp aç erkek kız arkadaş bul
27 Eylül 2023, Çarşamba 22:51
ChatCity Forum
Chatcity Forumlarında mesaj yazmadan önce Forum
Kurallarını mutlaka okuyunuz...
Selamlar ben 10 senedir filan cc ye girmiyordum, dün mail gelmiş tesadüf tekrar girdim şifremi vs zor buldum çok özlemişim buraları ama eski sevgilimi bulamıyorum neden üye arama motoru yok :S kendisini çok merak ediyorum öldümü kaldımı
Bazen yaşamak istemediklerini yaşar, yaşamak istediklerini yaşayamazsın. Duymak istemediklerini duyar tüm güvenini yıkar gibi. Sanki hiç gitmicekmiş gibi ama ellerinden kayar gibi. Hayat böyle...
Çok ta anlam yüklemeyin insanlara ve uğraşmayın yaptıklarınızın değerini bilmeyenlere kendinizi anlatmaya , bu hayatta herkes işine geldiği ile yolunda. İsteyenin istediğine vakit ayırdığı , istemeyenin de müsait olmadığı bir dünya. Çok da anlam yüklemeyin insanlara .. diyor