|

NIGE

Mesajları Forum
Başlıkları
| 17.Eyl.2015 Per 19:55:53 | 
  |
Kadın hisseder, ama hep bekler, sabreder. Onu aramadığınız zaman mantıklı bir açıklama bekler. Hiç öyle yutturdum falan sanmayın, kadın yalanlarınızı da hisseder. Siz bin bir türlü bahanelerle gelirsiniz, kadın zaten gerçeği hissettiği için sadece hafiften tebessüm edip geçer. Çok sevdiği için, yıllarca size tahammül eder. Kalbinin çığlığını yalnızca, kendi dinler.. Gözyaşlarını kendisi siler. Ama şunu bilin, kadın öyle bir noktaya gelir ki o hiç bitmeyecek sandığınız Aşk`ını da size verdiği yıllarını da tükenmek bilmeyen Sabrı`nı da hiç beklemediğiniz bir an`da YOK eder!
|
 |

NIGE

Mesajları Forum
Başlıkları
| 18.Eyl.2015 Cum 17:08:41 | 
  |
|
 |

NIGE

Mesajları Forum
Başlıkları
| 19.Eyl.2015 Cmt 01:01:34 | 
  |
|
 |

NIGE

Mesajları Forum
Başlıkları
| 20.Eyl.2015 Pzr 19:51:37 | 
  |
Oraya gitme demedim mi sana, Seni yalnız ben tanırım demedim mi? Demedim mi, bu yokluk yurdunda hayat çeşmesi ben`im?
Bir gün kızsan bana, Alsan başını, Yüz bin yıllık yere gitsen, Dönüp kavuşacağın yer ben`im demedim mi?
Demedim mi, şu görünene razı olma, Demedim mi sana yaraşır otağı kuran ben`im asıl, Onu süsleyen, bezeyen ben`im demedim mi?
Ben bir denizim demedim mi sana? Sen bir balıksın demedim mi? Demedim mi o kuru yerlere gitme sakın, Senin duru denizin ben`im demedim mi?
Kuşlar gibi tuzağa gitme demedim mi? Demedim mi senin uçmanı sağlayan ben`im, Senin kolun kanadın ben`im demedim mi?
Demedim mi yolunu vururlar senin, Demedim mi soğuturlar seni. Oysa senin ateşin ben`im, Sıcaklığın ben`im demedim mi?
Türlü şeyler derler sana demedim mi? Kötü huylar edinirsin demedim mi? Ölmezlik kaynağını kaybedersin demedim mi?
Yani beni kaybedersin demedim mi?
Söyle, bunları sana hep demedim mi? | |
Mevlana Celaleddin Rumi |
|
|
 |

NIGE

Mesajları Forum
Başlıkları
| 21.Eyl.2015 Pzt 03:43:05 | 
  |
|
 |

csarisinc

Mesajları Forum
Başlıkları
| 22.Eyl.2015 Sal 05:41:59 | 
  |
Gidişinin ardından Öyle bir
yorgunluk bıraktınki Yıllarca uyusam geçmeyecek Bilirim...
|
 |

keremcem46

Mesajları Forum
Başlıkları
| 22.Eyl.2015 Sal 12:48:27 | 
  |
 |
 |

keremcem46

Mesajları Forum
Başlıkları
| 22.Eyl.2015 Sal 12:59:17 | 
  |
 seni sevmek umuda uyanmakmış yalnızlıklarımı sardığım gecelerde sıcacık hayalinle ısınmak seni düşünerek teselli bulmakmış
seni sevmek kendini unutmakmış seni düşlerken balıklama daldığım denizde azgın dalgalara kulaçlar atmakmış umarsızca
seni sevmek zamanlar yaratıp resmine bakmak uzun uzun konuşmak dertleşmek onunla sen duyamasan da anlatmak duyarcasına
seni sevmek sevmeyi sevmekmiş şiirler yazmakmış aşkım kimi zaman düşünmeden öylesine karalamakmış kimi zaman anlaşılamamak anlayamamakmış ne gam…..
benim için her söz her şiir sanadır seni sende yaşamak seni sevmeye dair umutlarımla….
|
 |

csarisinc

Mesajları Forum
Başlıkları
| 27.Eyl.2015 Pzr 05:47:51 | 
  |
"Hiç bir zaman bir insan için `onu tanıyorum` demeyin. Daha cümlenizi bitirmeden tanımadığınızı fark edeceğiniz bir hareket yapar.Muhakkak yapar." |
 |

hilary

Mesajları Forum
Başlıkları
| 29.Eyl.2015 Sal 00:27:12 | 
  |
|
 |