|

ccBlog

Mesajları Forum
Başlıkları
| 25.Oca.2022 Sal 00:59:24 ChatCity Forum Tekrar Açılıyor.... | 
  |
ChatCity’nin en sevilen bölümlerinden biri olan ChatCity Forum’u tekrar açılıyoruz. Üstelik tüm eski içerikleriyle beraber... Evet biliyoruz ergendik, şu an utanabileceğimiz bazı şeyler yazmış olabiliriz :) `bunu yazan ben olamam` dediğiniz içerikler olabilir. Ama biraz nostalji olsun, biraz eğlenelim istedik. Ne de olsa onbinlerce içerik, onbinlerce emek...
Ayrıca; hiçbir şey için geç değil. Yeni entry’lerinizle geçmişinizi unutturabilirsiniz... Beta versiyonunu açtığımız ChatCity Forum’a yeni katılımlarınızı bekliyoruz. Bakalım fikirleriniz, hayat görüşünüz, espri anlayışınız, ilgilendiğiniz konular ne kadar değişmiş.
İŞTE ChatCity Forum Beta: https://www.chatcity.cc/forum/
Not: Beta versiyonunu açtığımız Forumumuz için kalemine güvenen editör adaylarını bekliyoruz... |
 |

DawsonCreek

Mesajları Forum
Başlıkları
| 25.Oca.2022 Sal 15:07:15 | 
  |
Hayırlı olsun. CC formdan Agah efendiyi çok iyi tanirim. (Agah dede de olabilir.) |
 |

KaosCiko

Mesajları Forum
Başlıkları
| 26.Oca.2022 Çar 06:15:46 | 
  |
Bütün chatcity ailesine hayirli olmasını temenli ediyorum.. |
 |

MrMod

Mesajları Forum
Başlıkları
| 29.Oca.2022 Cmt 09:43:13 | 
  |
Forum siteleri genellikle paylaşım ve yorumlarla ayakta kalan siteler olsa da, haber siteleri gibi çoğu zaman sadece içerik okumasıyla hayatını sürdürmektedir.
Yorum sayıları ile kırmızıya dönen başlık mevcut halde bulunmaktadır. Aslında başlıkların ziyaret sayıları da yazsa veya ziyaret sıklıklarının yoğun olduğu başlıklar bir şekilde listelense güzel olur diye düşünüyorum.
Neden böyle bir şey olması lazım diyenler için; insanlara paylaşımı aşılamak lazım, ilk cümlemde kurduğum gibi çoğu insan yorum yapmıyor ancak yazılanları "haber siteleri mantığında" okuyor. Bu durumda "okuma, görüntüleme, ziyaret" sıklıkları başlığı açan kişiye şevk verecektir diye düşünüyorum.
Hayırlı olsun CC |
 |