|

LaL

Mesajları Forum
Başlıkları
| 28.Oca.2022 Cum 21:06:43 Banlama ve susturmalarla ilgili eleştiriler | 
  |
Zaman zaman bazı üyelerimiz aldıkları cezaları niçin
aldıklarını sorgulayabiliyorlar ya da çok ya da az verildiği yönünde
eleştiriler olabiliyor. P.E.’ler ise, gizli kalma gerekliliklerinden dolayı kendilerini
ifşa edemiyor ve açıklama yapamıyorlar. Bu sebeple tüm P.E.’lerimizin içeride
dolaştıkları nicklerinin yanı sıra, forumda “gizlilik esası”nı koruyabilecekleri
özel nickler kullanacaklardır.
Yanlış verildiğini düşündüğünüz bir ceza için lütfen “P.E.’lerle
ilgili görüşler – şikayetler.” başlığı altına yazınız, loglara da lütfen gün ve
saat yazmayı ihmal etmeyiniz. Cezayı veren P.E. gerekli durumlarda bunun açıklamasını altında
yapacaktır.
|
 |

DawsonCreek

Mesajları Forum
Başlıkları
| 29.Oca.2022 Cmt 17:26:03 | 
  |
Pekala , bana biri ceza verirse yazacam. Bu vesile ile forma 99 senedir ilk defa yazmış bulundum. Form hepimize tekrardan hayırlı olsun. (Gönül usterki şef olarak yazayim ama nerdeeee bende o şans :)))) |
 |

Melissum

Mesajları Forum
Başlıkları
| 31.Oca.2022 Pzt 14:00:12 | 
  |
DawsonCreek :
Pekala , bana biri ceza verirse yazacam. Bu vesile ile forma 99 senedir ilk defa yazmış bulundum. Form hepimize tekrardan hayırlı olsun. (Gönül usterki şef olarak yazayim ama nerdeeee bende o şans :)))) |
|
|
ÇOK şey istiyorsun Yİne daws. GÖzün hep yükseklerde |
 |

DawsonCreek

Mesajları Forum
Başlıkları
| 31.Oca.2022 Pzt 19:45:33 | 
  |
İstemek oldurmanın yarısıdır. Pardon nasıldı ya :)) |
 |

Bluee28

Mesajları Forum
Başlıkları
| 1.Şub.2022 Sal 01:55:21 | 
  |
DawsonCreek :
|
|
Sen gönüllerin sefisin dawscigim |
 |

DawsonCreek

Mesajları Forum
Başlıkları
| 1.Şub.2022 Sal 19:15:14 | 
  |
Sagol blü bilyom ben 67 senedir şef ğarsonum. A:)) |
 |

Haifisch

Mesajları Forum
Başlıkları
| 6.Şub.2022 Pzr 11:56:07 | 
  |
En sağlıklısı filtre sistemini tekrar getirmeniz olur çünkü bu konuda objektif bir sonuca hiçbir zaman varılamayacağı aşikar. En azından insanlar hangi kelimeleri kullanacağını bilir. Çünkü serbest kılınan bir sohbet sisteminde, 3-5 kişi topluca bir sohbet halindeyken arada birkaç küfür veya argo kullanılabiliyor. Ancak bazı görev aşkıyla yanıp tutuşan P.E. arkadaşlar, odada 3-5 samimi kişinin birbiriyle sohbeti esnasında odada rahatsız olabilecek kimse yokken birden damlayıp; sohbete limon sıkmayı ve daha sonra oda değiştirince oraya da demo sokarak ban tuşuna basma hazzını tekrar tekrar yaşamak istiyor 
|
 |

K4RAMS4R

Mesajları Forum
Başlıkları
| 6.Şub.2022 Pzr 17:16:53 | 
  |
Gerçekten ama gerçekten saygılar  |
 |

Haifisch

Mesajları Forum
Başlıkları
| 25.Haz.2022 Cmt 01:56:33 | 
  |
Haifisch :
En sağlıklısı filtre sistemini tekrar getirmeniz olur çünkü bu konuda objektif bir sonuca hiçbir zaman varılamayacağı aşikar. En azından insanlar hangi kelimeleri kullanacağını bilir. Çünkü serbest kılınan bir sohbet sisteminde, 3-5 kişi topluca bir sohbet halindeyken arada birkaç küfür veya argo kullanılabiliyor. Ancak bazı görev aşkıyla yanıp tutuşan P.E. arkadaşlar, odada 3-5 samimi kişinin birbiriyle sohbeti esnasında odada rahatsız olabilecek kimse yokken birden damlayıp; sohbete limon sıkmayı ve daha sonra oda değiştirince oraya da demo sokarak ban tuşuna basma hazzını tekrar tekrar yaşamak istiyor 
|
|
|
Hala o gerizekalı arkadaşın açıklamasını bekliyorum  |
 |

mcuk

Mesajları Forum
Başlıkları
| 25.Haz.2022 Cmt 17:47:29 | 
  |
Baziları gerçekten çok gereksiz Baziları ise bir o kadar ihtiyaç kısacası bu kişiler yaşina başina yakınlık derecenize yada popüleritesine göre değil de pozitif enerjisi aydın görüşü ve mizansel etkinlikleri baz alinarak belirlenmeli |
 |