|

LANTIS

Mesajları Forum
Başlıkları
| 28.Mar.2022 Pzt 09:49:42 Neden yemeği evde kadin yapmak zorundadir :) | 
  |
Her kadın kocasına sıcak yemek yapmak zorundadır. çünkü cenevre sözleşmesine göre " Her esir sıcak yemek hakkına sahiptir "Her kadın kocasına sıcak yemek yapmak zorundadır. |
 |

HurrosH

Mesajları Forum
Başlıkları
| 28.Mar.2022 Pzt 11:10:49 | 
  |
"Her esir(!) sıcak yemek hakkına sahiptir" Gayet açık bir cümle! Kapıdan girdiklerinde ayakkabılarını çıkardığı yerde bırakan, sabahları pijama, çorap, dünkü giyimini tamamlayan bazı aksesuarları evin muhtelif yerlerine saçan, mutfakta kullandığı her bardağı sağa sola bırakan, banyo yüzeyine mütemadiyen saç, kaş, vücut kıllarını döken, evde huzursuzluk yapan çocuk varken, elinde kumandayla göbeğini kaşıya kaşıya televizyon izleyen sizler niye üzerinize alınıyorsunuz ki?  Burada Cenevre Sözleşmesi`ne ait böyle bir madde gerçekten var mı ona bir bakmak lazım. Gerçekten varsa da, ortalama bir Türk ailesinde kadının mı erkeğin mi hayatı esaret altında, ona bakmak lazım. 
Ayrıca 2023 itibariyle süreli süresiz tüm anlaşmalar bizim nazarımızda bitiyor.   Her türlü atak yapma hakkına sahibiz... ona göre!  |
 |

RMC

Mesajları Forum
Başlıkları
| 28.Mar.2022 Pzt 22:28:40 | 
  |
Üşenmedim baktim Lantiscim 👇
FASIL: II Harb esirlerinin, iskan, iaşe ve ilbası Madde — 26
Harb esirleri, yemeklerinin hazırlanmasına mümkün olduğu nispette iştirak ettirilecektir; bu maksatla mutfaklarda kullanılabileceklerdir. Kendilerine, yanlarında mevcut bulunan erzakı hazırlamak imkanları da verileçektir.
Sonuç olarak:
Esirlerinizi dilediğiniz gibi mutfakta kullanabilirsiniz kızlar 😄
Çok isterlerse ellerindeki malzemelerle pizza, kek falan da yapmalarına izin verebilirsiniz.
(Kendi bulaşıklarını temizleme şartıyla tabi.)
Dip not: Belgesiz konuşmamanız önemle rica olunur. 😉
|
 |

LANTIS

Mesajları Forum
Başlıkları
| 29.Mar.2022 Sal 21:55:20 | 
  |
HurrosH :
"Her esir(!) sıcak yemek hakkına sahiptir" Gayet açık bir cümle! Kapıdan girdiklerinde ayakkabılarını çıkardığı yerde bırakan, sabahları pijama, çorap, dünkü giyimini tamamlayan bazı aksesuarları evin muhtelif yerlerine saçan, mutfakta kullandığı her bardağı sağa sola bırakan, banyo yüzeyine mütemadiyen saç, kaş, vücut kıllarını döken, evde huzursuzluk yapan çocuk varken, elinde kumandayla göbeğini kaşıya kaşıya televizyon izleyen sizler niye üzerinize alınıyorsunuz ki?  Burada Cenevre Sözleşmesi`ne ait böyle bir madde gerçekten var mı ona bir bakmak lazım. Gerçekten varsa da, ortalama bir Türk ailesinde kadının mı erkeğin mi hayatı esaret altında, ona bakmak lazım. 
Ayrıca 2023 itibariyle süreli süresiz tüm anlaşmalar bizim nazarımızda bitiyor.   Her türlü atak yapma hakkına sahibiz... ona göre!  |
|
|
:)) Cenevre sözleşmesi kendini feshetti |
 |

LANTIS

Mesajları Forum
Başlıkları
| 29.Mar.2022 Sal 21:57:24 | 
  |
RMC :
Üşenmedim baktim Lantiscim 👇
FASIL: II Harb esirlerinin, iskan, iaşe ve ilbası Madde — 26
Harb esirleri, yemeklerinin hazırlanmasına mümkün olduğu nispette iştirak ettirilecektir; bu maksatla mutfaklarda kullanılabileceklerdir. Kendilerine, yanlarında mevcut bulunan erzakı hazırlamak imkanları da verileçektir.
Sonuç olarak:
Esirlerinizi dilediğiniz gibi mutfakta kullanabilirsiniz kızlar 😄
Çok isterlerse ellerindeki malzemelerle pizza, kek falan da yapmalarına izin verebilirsiniz.
(Kendi bulaşıklarını temizleme şartıyla tabi.)
Dip not: Belgesiz konuşmamanız önemle rica olunur. 😉
|
|
|
Ben mutfagi toplamamak sarti ile pizza kek filan yapar kendi karnimi doyururum 1 kere.. RMC de radyoda program yapsin. Kendimi teke tek de gibi hissettim belgeler filan :)) |
 |

LaL

Mesajları Forum
Başlıkları
| 30.Mar.2022 Çar 16:43:25 | 
  |
LANTIS :
Ben mutfagi toplamamak sarti ile pizza kek filan yapar kendi karnimi doyururum 1 kere.. RMC de radyoda program yapsin. Kendimi teke tek de gibi hissettim belgeler filan :)) |
|
|
Hepsini sen mi yiyorsun Lantis? Bari çocuklara da ver...
Arkadaşlar özet olarak bir de şunu açıklarsanız... evdeki esir kim şimdi? Kadın mı? Erkek mi? Yoksa hayat paylaşmaktır, sevelim, sevilelim gibi papatya cümleler mi kuralım?
Peki şunu söyleyin: "Biz mutfağa beraber gireriz, beraber yapar, beraber yer sonra da beraber toplarız", diyen var mı?
|
 |

crazyfantom

Mesajları Forum
Başlıkları
| 31.Mar.2022 Per 17:41:53 | 
  |
kadınlar erkeklerden daha güçlüdür neden derseniz kendi gözlemlerimi anlatayım bir kadın düşünün yolda yürüyor yanında 5 yaşında bir çocuk kucagında bir çocuk asla yoruldum off demez gözüde hala o çocukların üzerinde olur eve gidincede hemen yemek derdine düşer yemek yaparkende yine yoruldum demez amacı kocasını mutlu etmek çocuklarına iyi bir anne olmaktır. bunun için cennet annelerin ayakları altındadır kadınların hakkı ödenmez |
 |