ChatCity sohbet arkadaş sitesi ile oyun tavla ve okey oyna, sohbet muhabbet ortamını keşfet. Oyun, okey tavla oyna, kulüp aç ve kendi radyo yayınını yap

Forum sayfaları sohbet arkadaş sitesi ile oyun tavla ve okey oyna, sohbet muhabbet ortamını keşfet. Oyun, okey tavla oyna, kulüp aç erkek kız arkadaş bul

sohbet banner
tavla okey sohbet forumu
sohbet, okey, tavla, chat
20 Mayıs 2024, Pazartesi 10:15   
kız arkadaş sohbet linki

 

ChatCity Forum
Chatcity Forumlarında mesaj yazmadan önce Forum Kurallarını mutlaka okuyunuz...

  RAMQ> Forum Mesajları
    RAMQ'e ait Toplam 301 Forum Mesajı var
<<1...345678910111213 14151617181920212223...31>>


RAMQ

RAMQ resimleri


Mesaj Gönder
Forum Başlıkları

 
  CC-Forum> ChatCity ile ilgili her şey >Eski Chatcity ajanları >***ezelll Görevinde basarılar***>
  21.Ara.2012 Cum 16:27:44
Başarılar Ezel hanım teyzecim


RAMQ

RAMQ resimleri


Mesaj Gönder
Forum Başlıkları

 
  CC-Forum> ChatCity ile ilgili her şey >Eski Chatcity ajanları >***MYSToRiouSS Görevinde basarılar***>
  21.Ara.2012 Cum 16:26:55
Başarılar Aladdin`cim


RAMQ

RAMQ resimleri


Mesaj Gönder
Forum Başlıkları

 
  CC-Forum> Spor >Beşiktaş >Şampiyonluk Görmeden Yaşarsak Eğer ( BeşiktAŞK ! )>
  21.Ara.2012 Cum 16:26:05


RAMQ

RAMQ resimleri


Mesaj Gönder
Forum Başlıkları

 
  CC-Forum> ChatCity ile ilgili her şey >ChatCity Dedikoduları >·Yay· Melek`im iyi ki doğdun...>
  27.Kas.2012 Sal 17:12:49


RAMQ

RAMQ resimleri


Mesaj Gönder
Forum Başlıkları

 
  CC-Forum> ChatCity ile ilgili her şey >ChatCity Dedikoduları >PamukPrensesimm ( Meleğimmmmm) iyiki doğdunnnnnn>
  22.Kas.2012 Per 10:33:04

Bir yaş daha kocadınya melenkcim oh olsun nan

İyiki doğdun şekerim nice nice yaşlara inşallah

Note : Öz` cümmm biziiiiiiii diskoya götürrrrr



RAMQ

RAMQ resimleri


Mesaj Gönder
Forum Başlıkları

 
  CC-Forum> Kültür Sanat Hobiler >Güzel Sözler >29 Ekim 2012 Pazartesi, Günün Sözü>
  30.Eki.2012 Sal 08:58:53

"Gerçek Aşk Sonsuza Kadar Bekler ve Sürer"

Ne Mutlu Türk`üm Diyene...



RAMQ

RAMQ resimleri


Mesaj Gönder
Forum Başlıkları

 
  CC-Forum> Mühim Mevzular >Bilim - Teknoloji - Sağlık - Yaşam >Kaşarlı Tostun Sırrı>
  20.Eki.2012 Cmt 16:02:42

Yanında gitmezde özcüm, Bir büyük rakı devirdikten sonra kaşarı tost yapabilme olasılığın daha yüksek Yoksa bu kaşardan ne tost olur ne sandviç



RAMQ

RAMQ resimleri


Mesaj Gönder
Forum Başlıkları

 
  CC-Forum> Mühim Mevzular >Bilim - Teknoloji - Sağlık - Yaşam >Kaşarlı Tostun Sırrı>
  18.Eki.2012 Per 16:06:44

Aynen olm hemide arkalı önlü, önden başlayıp arkada bitti



RAMQ

RAMQ resimleri


Mesaj Gönder
Forum Başlıkları

 
  CC-Forum> Mühim Mevzular >Bilim - Teknoloji - Sağlık - Yaşam >Kaşarlı Tostun Sırrı>
  18.Eki.2012 Per 15:47:35
Tostumu yedim bekliyorum


RAMQ

RAMQ resimleri


Mesaj Gönder
Forum Başlıkları

 
  CC-Forum> Mühim Mevzular >Bilim - Teknoloji - Sağlık - Yaşam >Kaşarlı Tostun Sırrı>
  18.Eki.2012 Per 15:47:00

Kaşarlı tostun sırrı ortaya çıktı

Kaşarlı Tostun Sırrı Ortaya Çıktı

Bilim insanları, kaşarlı tostu herkes için özel kılan sırrı ortaya çıkardı.

Kaşarlı tostun karşı konulmaz lezzetindeki sır ortaya çıktı. Bilim insanları, kaşar peynirinin yaklaşık 65 dereceye kadar ısıtıldığı zaman yapısını oluşturan süt proteini karışımının dağıldığını ve ortaya insanların hoşuna giden krema benzeri bir tat çıktığını belirtti.

Ancak ortaya çıkan lezzetin insanların neden hoşuna gittiği hala bir sır. Bu soruyu yanıtlamak isteyen Hollandalı bilim insanları, vanilyalı krema üzerinde araştırma yaparak, tatlının krema özelliğinin belli faktörlere dayandığını tespit etti. Bu faktörler arasında yapışkanlık, homojenlik ve tatlının kıvamıyla yüzeyinin görünümü bulunuyor.

Araştırmada yer alan Wageningen Üniversitesi’nin Gıda ve Biyo Temelli Araştırma Bölümü’nden René de Wijk, tat testinde yer alan deneklerin ağırlıklı olarak ağıza daha az yapılan kremayı beğendiğini ifade etti. Wijk, buradan yola çıkarak, aynı faktörün peynir için de geçerli olabileceğini belirtti.

“LEZZET AĞIZDAKİ ALICILARI PROGRAMLIYOR”

Sıcak peynirin ağızda oluşturduğu his de işin içine eklenince, erimiş peynirin sahip olduğu yumuşaklık, az yapışkanlık ve sıcaklığı, bu yiyeceği son derece şişmanlatıcı ve keyif verici bir zevke dönüştürüyor.

‘On Food and Cooking’ adlı kitabın yazarı olan ve yemek pişirmekle kimya arasındaki ilişkiyi konu alan ABD’li kimyager-yazar Harold McGee, bireysel öğrenmenin etkisiyle, ağzımızdaki alıcıların daha yağlı, kalori yoğunluğu bol gıdalara alışıyor olabileceğini ifade etti.

McGee, “Şişmanlık doğuştan gelen bir şey olsun olmasın, ağızdaki bu algı yiyecek tüketme alışkanlığımızı yönlendiren bir sinyal olabilir” dedi.

<<1...345678910111213 14151617181920212223...31>>