|
xJULIETx
Mesaj
Gönder Forum
Başlıkları
| | CC-Forum> ChatCity ile ilgili her şey >Eski Chatcity ajanları >·MAHMUTT732·> 4.Eyl.2010 Cmt 23:13:08 | |
Mahmut, yeni görevin hayırlı olsun, seni kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Tebrikler..
|
|
xJULIETx
Mesaj
Gönder Forum
Başlıkları
| | CC-Forum> ChatCity ile ilgili her şey >Eski Chatcity ajanları >·Muckun·> 4.Eyl.2010 Cmt 23:11:20 | |
Muckun, yeni görevin hayırlı olsun, seni kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Tebrikler..
|
|
xJULIETx
Mesaj
Gönder Forum
Başlıkları
| | CC-Forum> Kültür Sanat Hobiler >Yemek tarifleri >***MUTFAKTA BİRİ Mİ VAR?:))***> 4.Eyl.2010 Cmt 02:54:25 | |
FIRINDA OMLET
Malzemesi :
1 adet bayat ekmek 250 gr beyaz peynir 3 adet yumurta 4-5 adet yeşil sivri biber kırmızı pulbiber tuz Ekmekleri yağlamak için margarin
Yapılışı :
Ekmekleri dilimleyin. Üzerlerine yağ sürün. Tepsinin üzerine yağlı kağıt serin ve ekmekleri üzerine dizin. Peyniri bir kabın içinde ezin. Yumurtaları çırpıp içine ilave edin. Biberleri yemeklik doğrayın. Biberleri de yumurtalı karışıma ilave edin. Karışıma tuzunu da ilave edin ve kaşıkla ekmeklerin üzerine bu karışımdan sürün.İsterseniz üzerine kırmızı tozbiber serpin. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında üzerleri kızarana kadar fırınlayın. Sıcak olarak servis yapın, afiyet olsun.
----------------------------------------------------
KOLAY FIRIN MAKARNA
Malzemesi :
1 paket makarna Yarım paket margarin 2 su bardağı yoğurt 2 kaşık un 2 adet yumurta Tuz bir bardak rendelenmiş kaşar peyniri
Yapılışı : Makarnayı haşlayın. Soğuk suyla soğutup tepsiye dökün. Yağını kızdırıp üzerine dökün ve karıştırın. Yoğurda, unu, yumurtayı karıştırıp çırpın. Tuzunu da katın. yarısını makarnaya karıştırın. Makarnayı tepsiye iyice serin. Kalan sosu da üstüne döşeyin. Kaşar peynini rendeleyin. Üstüne serin ve fırına verin. Üzeri kızarınca çıkarın, servis yapın.
Afiyet olsun.
----------------------------------------------------
YUMURTALI PATATES
Malzemesi : 4-5 patates (orta boy) 2-3 yumurta pulbiber, tuz yarım çay bardağından az sıvıyağ
Yapılışı : Patatesleri yıkayıp soyduktan sonra minik küpler şeklinde doğrayın. Tencereye sıvıyağını koyduktan sonra, biraz ısınınca doğranmış patatesleri ekleyin ve ara sıra karıştırarak pişirin. En son yumurtaları kırın. Tuzunu, biberini atın. Yumurtalar piştikten sonra servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun.
----------------------------------------------------
PATATESLİ ET
Malzemesi :
500 gram dana eti 3 Adet orta boy Patates 3 Adet Havuc 1 Adet Kurusoğan 10 Tane Kadar Tane Karabiber 1 litre kadar su.. İsteğe göre tuz Yapılışı : Etler iri parçalar halinde doğranır, patatesler etlerin büyüklüğüne yakın kesilir, havuçlar verev şekilde kesilir. Soğan ayıklanıp tüm olarak tencereye ilave edilir üzerlerine 1 litre su ve tuzda eklenir 10 tane kadar tane kara biberi de ilave edildikten sonra tencerenin kapağı kapatılır.
İstenirse düdüklü tencerede yapılabilir.. Normal tencerede pişirilirdiğinde pişme süresi daha uzun tutulur.
Afiyet olsun..
----------------------------------------------------
|
|
xJULIETx
Mesaj
Gönder Forum
Başlıkları
| | CC-Forum> Haber >!!! Son Dakika !!! >Settembre ( Eylül ) iyiki Doğdun Nice Yıllara...> 26.Ağu.2010 Per 03:29:31 | |
Doğum günün kutlu olsun
Eylülüm
Yürüdüğün yollarda hayallerin ve yeni başlangıçların olsun..
Zor gününde yanında bulunacak gerçek dostların olsun..
Keder ve kötü yazgı senden uzak,
düşlerin gerçek olsun canım.
Sevgi yağmurundan yüreğine bir damla düşürmeyi bilenlere
|
|
xJULIETx
Mesaj
Gönder Forum
Başlıkları
| | CC-Forum> ChatCity ile ilgili her şey >ChatCity Dedikoduları >WODROOW Hasancımm Dogum Günün Kutlu Olsun!> 20.Ağu.2010 Cum 01:33:30 | |
Doğum günün kutlu olsun
Hasan
Diliyorum yeni yaşın sana mutlulukların en güzelini verir,
hayatta istediğin her şey gerçekleşir ve hayatının bundan sonrası
dilediğin gibi geçer..
Hep sevgi dolu kalman, her zaman sağlıklı ve mutlu olman dileklerimle.
Sevgi yağmurundan yüreğine bir damla düşürmeyi bilenlere
|
|
xJULIETx
Mesaj
Gönder Forum
Başlıkları
| | CC-Forum> ChatCity ile ilgili her şey >ChatCity Dedikoduları >Byzorbey (Savaş) Dogum Günün Kutlu Olsun> 2.Ağu.2010 Pzt 23:08:57 | |
Doğum günün kutlu olsun
Zorbey
Diliyorum yeni yaşın sana mutlulukların en güzelini verir,
hayatta istediğin her şey gerçekleşir ve hayatının bundan sonrası
dilediğin gibi geçer..
Hep sevgi dolu kalman, her zaman sağlıklı ve mutlu olman dileklerimle.
Sevgi yağmurundan yüreğine bir damla düşürmeyi bilenlere
|
|
xJULIETx
Mesaj
Gönder Forum
Başlıkları
| | CC-Forum> Kültür Sanat Hobiler >Yemek tarifleri >***MUTFAKTA BİRİ Mİ VAR?:))***> 29.Tem.2010 Per 10:00:03 | |
Mantarlı Biftek
Malzemeler :
4 adet dana biftek
1 adet kuru soğan
Yarım kilo mantar
2 yemek kaşığı sıvıyağ
2 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı kekik
Damak tadınıza göre tuz
Hazırlanışı :
Orta derinlikte bir tavaya biftekleri alın.Kısık ateşte kendi suyuyla pişirin.
Ayrı bir tavaya sıvıyağı alıp kızdırın.
Soğanın kabuğunu soyup yemeklik doğrayın ve tavaya ilave edin.
Soğanın rengi değişene kadar kavurun.
Mantarları orta büyüklükte doğrayıp tavaya ekleyin.
Arada bir karıştırarak kavurmaya devam edin.
Sarımsağın kabuklarını soyup incecik doğrayın, tavaya ekleyin.
Tuzunu ilave edip tavanın kapağını kapatın.
Mantarlar pişene kadar orta dereceli ateşte pişirmeye devam edin.
Pişmiş biftekleri tavaya ekleyip, kısık ateşte yaklaşık 10 dakika pişirin.
Ocaktan 2 dakika önce indirmeden önce kekiği ekleyip karıştırın.
Patates püresi ve közlenmiş sebzelerle servis yapın.
Afiyet olsun.
----------------------------------------------------
Çoban Kavurma
Malzemeler :
500 gram kuzu eti
3 adet kuru soğan
3 adet domates
1 tatlı kaşığı kekik
2 diş sarımsak
Yarım çay bardağı sıvıyağ
Damak tadınıza göre tuz
Hazırlanışı :
Kuzu etini 2 cm uzunluğunda doğrayın.
Soğanların kabuklarını soyup halka halka doğrayın.
Sarımsakların kabuklarını soyup küp küp doğrayın.
Domatesin kabuklarını soyup rendeleyin.
Orta büyüklükte bir tavaya sıvıyağı alıp kızdırın.
Soğan, rendelenmiş domates, kuzu eti ve sarımsağı tavaya alın.
Yüksek ateşte 3 dakika boyunca hızlıca karıştırarak kavurun.
Tavanın kapağını kapatın.
Kısık ateşte yaklaşık 1,5 saat etler yumuşayıncaya kadar pişirin.
Tavayı ocaktan indirmeden 5 dakika önce tuz ve kekik ilave edip karıştırın..Sıcak servis yapın.
Afiyet olsun.
----------------------------------------------------
Güveçte Tavuk
Malzemeler:
Yarım kilo tavuk göğüs eti
2 yemek kaşığı domates salçası
1 su bardağı süt
Yarım çay bardağı sıvıyağ
1 adet kuru soğan
1 diş sarımsak
1 kâse rendelenmiş kaşar peyniri
Damak tadınıza göre kekik, tuz, karabiber.
Hazırlanışı:
Derin bir kapta süt, domates salçası, sıvıyağ, tuz, karabiber ve kekiği karıştırın.
Sarımsak ve soğanın kabuklarını soyup rendeleyin ve sütlü karışıma ekleyin.
Tavuk etlerini orta kalınlıkta şeritler halinde doğrayın.
Tavuğun terbiyelenmesi için sütlü karışımda 1 saat bekletin.
Sürenin sonunda tavuk etini süzün.
Güveç kabına tavuk etini düzgünce yerleştirin.
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında tavukları pişirin.
Fırından çıkarmadan 5 dakika önce üzerini kaşar peyniriyle kaplayın.
Kaşar peyniri eridikten sonra fırından çıkarın.
Sıcakken servis yapın.
Afiyet olsun..
----------------------------------------------------
|
|
xJULIETx
Mesaj
Gönder Forum
Başlıkları
| | CC-Forum> ChatCity ile ilgili her şey >Eski Chatcity Editörleri >Ayaz (SndB) yeni görevinde başarılar...> 20.Tem.2010 Sal 02:56:09 | |
Görevin hayırlı olsun Ayaz, başarılar diliyorum..
|
|
xJULIETx
Mesaj
Gönder Forum
Başlıkları
| | CC-Forum> Yaşamdan Kesitler >İlginç Videolar, Fotoğraflar, Grafikler, Sunumlar >En Yaratıcı Otobüs Durakları..> 19.Tem.2010 Pzt 00:58:41 | |
Bencede Elifimm, bu durakta otobüs beklemek değil sadece, sabahlayan çok olur, televizyon da olsaydı derler o zaman da..
|
|
xJULIETx
Mesaj
Gönder Forum
Başlıkları
| | CC-Forum> Yaşamdan Kesitler >İlginç Videolar, Fotoğraflar, Grafikler, Sunumlar >Albino Hayvanlar..> 18.Tem.2010 Pzr 23:39:32 | |
Ellerine sağlık Elifimm gerçekten çok ilginç, Paylaşım için teşekkürler..
|
|