ChatCity sohbet arkadaş sitesi ile oyun tavla ve okey oyna, sohbet muhabbet ortamını keşfet. Oyun, okey tavla oyna, kulüp aç ve kendi radyo yayınını yap

Forum sayfaları sohbet arkadaş sitesi ile oyun tavla ve okey oyna, sohbet muhabbet ortamını keşfet. Oyun, okey tavla oyna, kulüp aç erkek kız arkadaş bul


sohbet, okey, tavla, chat
29 Nisan 2024, Pazartesi 09:26   

 

ChatCity Forum
Chatcity Forumlarında mesaj yazmadan önce Forum Kurallarını mutlaka okuyunuz...

En İyiler  Son Eklenenler       
sohbet forum basliklari  CC-Forum> Kültür Sanat Hobiler > Önemli Bilgiler
forum sohbet oyun basliklari
   ....:::: CHAT-CITY LOKANTASI ::::....
 <<123456 789101112>>
Mesaj Ekle, sohbet ve oyun icin cagir
sohbet forum arkadaş cagir

forum arkadaş sohbet linki

00me00

00me00 resimleri ve sohbet sayfasi forum oyun tavla okey

sohbet icin online durumu
Mesaj Gönder
Forum Mesajları
Forum Başlıkları
 

 oyun sohbet linki, arkadaş tavla okey sayfasi  15.May.2006 Pzt 21:28:06sohbet oyun linki
Bu Mesajdan Alıntı Yaparak Mesaj EkleMesaj Ekle

Mısır unlu sebze çorbası

Malzemeler:

1 havuç
1 pırasa
4 lahana yaprağı
1 soğan
Yarım su bardağı mısır unu
2 su bardağı süt
4 su bardağı su
2 çorba kaşığı margarin
2 dal maydanoz
Tuz

Hazırlanışı:
* Havucu temizleyip küp küp doğrayın. Pırasayı temizleyip halka halka dilimleyin. Lahana yapraklarını incecik şeritler halinde doğrayın. Soğan ve maydanozu temizleyip kıyın.

* Margarini tencerede eritin. Hazırladığınız sebzeleri ilave edip kavurun. Mısır unu, süt ve suyu ayrı bir tencerede un eriyene kadar karıştırıp sebzelere azar azar yedirerek ilave edin. Tuz ve karabiber serpip kısık ateşte arada bir karıştırarak pişirin. Kâselere paylaştırıp maydanozla süsleyin ve sıcak olarak servis yapın.
sohbet forum arkadaş cagir

forum arkadaş sohbet linki

00me00

00me00 resimleri ve sohbet sayfasi forum oyun tavla okey

sohbet icin online durumu
Mesaj Gönder
Forum Mesajları
Forum Başlıkları
 

 oyun sohbet linki, arkadaş tavla okey sayfasi  15.May.2006 Pzt 21:33:32sohbet oyun linki
Bu Mesajdan Alıntı Yaparak Mesaj EkleMesaj Ekle

Kremalı lor çorbası

Malzemeler:
• 500 gr taze lor peyniri
• 6 su bardağı su
• 1 su bardağı süt
• 250 gr kemiksiz parça et
• 1 su bardağı süt kreması
• 1 çay bardağı ince bulgur
• 25 gr tereyağı
• 2 çorba kaşığı un
• Yarım demet taze nane
• Tuz, karabiber

Hazırlanışı:* Suyu küçük bir tencereye alın. Eti ilave edip yumuşayana kadar haşlayın. Tencereyi ocaktan alın. Eti sudan alıp soğumaya bırakın. Et suyunu bekletin.

* Bir kapta süt, süt kreması ve lor peynirini iyice karıştırın. Bulguru yıkayıp süzün. Tereyağını bir tencerede eritip kısık ateşte unla kavurun. Sütlü lorlu karışımı ve et suyunu ilave edip karıştırın. Bulgur, tuz ve karabiber ekleyip orta ateşte pişirin. Eti tel tel ayırıp çorbaya ilave edin. Bir taşım kaynatıp ocaktan alın.

* Çorbayı servis kâselerine paylaştırın. Üzerlerini taze nane yaprakları ile süsleyip servis yapın
sohbet forum arkadaş cagir

forum arkadaş sohbet linki

Peeg

Peeg resimleri ve sohbet sayfasi forum oyun tavla okey

sohbet icin online durumu
Mesaj Gönder
Forum Mesajları
Forum Başlıkları
 

 oyun sohbet linki, arkadaş tavla okey sayfasi  19.May.2006 Cum 18:53:47sohbet oyun linki
Bu Mesajdan Alıntı Yaparak Mesaj EkleMesaj Ekle
00me00, Bir Bu Eksikti Ellerine Sağlık
sohbet forum arkadaş cagir

forum arkadaş sohbet linki

00me00

00me00 resimleri ve sohbet sayfasi forum oyun tavla okey

sohbet icin online durumu
Mesaj Gönder
Forum Mesajları
Forum Başlıkları
 

 oyun sohbet linki, arkadaş tavla okey sayfasi  23.May.2006 Sal 00:38:17sohbet oyun linki
Bu Mesajdan Alıntı Yaparak Mesaj EkleMesaj Ekle

BUĞDAY ÇORBASI
MALZEMELER:

-6 bardak tavuk suyu
-1 kahve fincanı buğday
-1 kahve fincanı mısır
-2 kaşık sade yağ
-2 baş soğan
-Beyazından biraz tavuk eti
YAPILIŞI:

Buğday ve mısırı akşamdan temizleyip bol suda ıslatın, iyice kabarsınlar,
derin bir tencerede 2 kaşık yağ eritin, 2 baş soğanı kabukları soyulup yıkandıktan sonra,
çok ince doğrayıp tencereye atın, hafifçe pembeleştirin ve 6 bardak tavuk suyunu da
tencereye koyun, buğdayı, mısırı ilave edin, eğer varsa biraz tavuk eti didikleyin, hepsi
iyice pişince bol limon ilavesiyle servis yapın.
Afiyet olsun...

 

sohbet forum arkadaş cagir

forum arkadaş sohbet linki

00me00

00me00 resimleri ve sohbet sayfasi forum oyun tavla okey

sohbet icin online durumu
Mesaj Gönder
Forum Mesajları
Forum Başlıkları
 

 oyun sohbet linki, arkadaş tavla okey sayfasi  23.May.2006 Sal 00:40:28sohbet oyun linki
Bu Mesajdan Alıntı Yaparak Mesaj EkleMesaj Ekle

Elmalı pirinç çorbası

MALZEMELER
2 çay bardağı Pirinc (haşlanmış)
2 büyük elma rendesi
3 yemek kaşığı soya yağı
2 yemek kaşığı Dereotu ve maydanoz (kıyılmış)
1 çaykaşığı kırmızı biber
Tuz

HAZIRLANIŞI
Üç bardak kaynamış suyun içine elma rendelerini, haşlanmış pirinci ve tuzunu ilave edin. Bir taşım kaynattıktan sonra bir tabağa alın. Bir tavada kırmızı biberi yağda hafifçe yakın ve çorbanın üzerinde gezdirin, dereotu ve maydanozla süsleyip servis yapın.

sohbet forum arkadaş cagir

forum arkadaş sohbet linki

00me00

00me00 resimleri ve sohbet sayfasi forum oyun tavla okey

sohbet icin online durumu
Mesaj Gönder
Forum Mesajları
Forum Başlıkları
 

 oyun sohbet linki, arkadaş tavla okey sayfasi  23.May.2006 Sal 00:41:21sohbet oyun linki
Bu Mesajdan Alıntı Yaparak Mesaj EkleMesaj Ekle

Pirinç mücveri

MALZEMELER
1 su bardağı Pirinc (haşlanmış)
2 adet kabak
1 adet havuç
2 adet kırmızı biber
2 adet yumurta
1 fincan un
1 tutam dereotu

HAZIRLANIŞI
Kabakları, havucu ve kırmızı biberi temizleyip robotun içinde rendeleyin. Hepsini bir kabın içine alarak pirinci de ekleyin. Sonra üzerine iki yumurtanın sarısını, unu, tuzu, ince kıyılmış dereotunu ve karabiberi de ekleyerek karıştırın. Bu karışımdan avucunuzun içine alarak yassı köfteler yapın. Sonra bunları kızgın yağda kızartıp servis tabağına alın.

sohbet forum arkadaş cagir

forum arkadaş sohbet linki

00me00

00me00 resimleri ve sohbet sayfasi forum oyun tavla okey

sohbet icin online durumu
Mesaj Gönder
Forum Mesajları
Forum Başlıkları
 

 oyun sohbet linki, arkadaş tavla okey sayfasi  23.May.2006 Sal 00:42:33sohbet oyun linki
Bu Mesajdan Alıntı Yaparak Mesaj EkleMesaj Ekle

peynirli patates mücveri

Malzemeler:
700 gr patates
Tuz
350 gr kabak
2 taze soğan
100 gr rendelenmiş kaşar peyniri
Karabiber
3 yumurta
Kızartmalık yağ

HARDAL SOSU İÇİN
150 gr süt kreması
100 ml et suyu
3-4 çorba kaşığı hardal
Tuz
Karabiber
Bir miktar tozşeker
1-2 tatlı kaşığı nişasta

Nasıl Hazırlanır:
1) Patatesleri yıkayıp kabuklarını soyduktan sonra tuzlu suda 15 dakika kaynatın. Suyu süzüp patatesleri soğumaları için bir kenarda bekletin.
2) Kabağın kabuğunu soyup rendeleyin. Taze soğanları yıkayıp, ince halkalar halinde doğrayın.
3)Patatesleri irice rendeleyin, kabak ve peynirle karıştırın. Tuz ve karabiberle tatlandırın. Yumurtaları çırpıp ilave edin.
4) Bir tavada tereyağını eritin ve patatesli karışımdan yuvarlak şekiller oluşturun.
Her iki yüzünü 2 şer dakika yüksek ateşte kızartın.
Daha sonra orta ateşte 5-6 dakika kızartmaya devam edin.
5) Bu arada sos için süt kreması ve et suyunu karıştırıp içine hardal ilave edin. Tuz ve karabiberle tatlandırın. Nişasta yı biraz suyla karıştırın ve sosa ilave edip kaynatın. Sosu patateslerle birlikte servis edin. Dilerseniz mücverin yanında taze soğan da ikram edebilirsiniz.

sohbet forum arkadaş cagir

forum arkadaş sohbet linki

00me00

00me00 resimleri ve sohbet sayfasi forum oyun tavla okey

sohbet icin online durumu
Mesaj Gönder
Forum Mesajları
Forum Başlıkları
 

 oyun sohbet linki, arkadaş tavla okey sayfasi  23.May.2006 Sal 00:43:37sohbet oyun linki
Bu Mesajdan Alıntı Yaparak Mesaj EkleMesaj Ekle

Tarçın ve şekerli elma kızartması

Malzemeler:
1 çorba kaşığı tereyağı
2 yumurta, 140 gr un
2 çorba kaşığı süt
Tuz, 1 çorba kaşığı yağ 800 gr elma
2 limon suyu, 60 gr pudra şekeri,
3 tatlı kaşığı tarçın,
1 çorba kaşığı kanyak,
2 çorba kaşığı şeker (100 gr)

Nasıl Hazırlanır:
1. Tereyağı yumuşaması için dışarıda bekletin. Yumurtaların sarı ve beyazlarını ayırın. Yumurta sarılarını un, süt, tuz, yağ ve yumuşak tereyağı ile karıştırıp 30 dakika dinlendirin.
2. Elmaları soyun. Çekirdeklerini çıkarın ve eşit 1 cm kalınlığında dilimler şeklinde doğrayın. Üzerlerinde limon suyu gezdirin.
3. Pudra şekerini 1 tatlı kaşığı tarçın ve kanyakla karıştırın. Elma dilimlerini içinde gezdirin. Geri kalan tarçın ve şekeri karıştırıp bir kenarda bekletin.
4. Yumurta beyazlarını köpük halini alana dek çırpın ve hamurla karıştırın. Bir tavada yağı kızdırın. Elma dilimlerini hamura bulayıp kızgın yağda kızartın. Kızarttığınız elmaları kağıt havlunun üzerinde bekletip yağını çektirin. Son olarak elma dilimlerinin üzerine tarçın ve şeker serpin.

sohbet forum arkadaş cagir

forum arkadaş sohbet linki

00me00

00me00 resimleri ve sohbet sayfasi forum oyun tavla okey

sohbet icin online durumu
Mesaj Gönder
Forum Mesajları
Forum Başlıkları
 

 oyun sohbet linki, arkadaş tavla okey sayfasi  23.May.2006 Sal 00:58:14sohbet oyun linki
Bu Mesajdan Alıntı Yaparak Mesaj EkleMesaj Ekle

Saray usulü piliç

Malzemeler:
1 piliç
Tuz
Karabiber
100 gr ciğer

İÇ MALZEME
75 gr pirinç
30 gr kuş üzümü
1 soğan
40 gr margarin
30 gr şam fıstığı
Bir tutam tarçın
Bir miktar kıyılmış maydanoz
1 çorba kaşığı nane

SÜSLEME İÇİN
4 sivri biber
2 domates

Nasıl Hazırlanır:
1) Pilicin içini ve dışını iyice temizleyin. Fazlalıklarını ayıklayın. Ardından içini ve dışını tuz ve karabiberle ovun. Ciğeri küçük küpler halinde doğrayın.
2) Pirinç ve kuş üzümünü 30 dakika suda bekletin. Soğuk su ile durulayın ve suyunu süzün.
3) Soğanı soyup çok ince doğrayın. Margarinin yarısını eritip soğan ve şam fıstığını hafifçe kavurun.
4) Ciğeri ekleyip kavurmaya devam edin. Pirinç ve kuş üzümünü ilave edip 1 dakika kavurun. 100 ml su, yarım tatlı kaşığı tuz, maydanoz, nane ve tarçını ekleyip 15 dakika pişirin. Fırını 180 dereceye ayarlayıp önceden ısıtın.
5) Pilici iç malzeme ile doldurup ağzını bir iple bağlayın. Kalan margarini eritin. Pilici fırına dayanıklı bir kaba yerleştirin ve margarini üzerine sürün. Fırının orta bölmesine verip 40 - 45 dakika kadar pişirin. Ara sıra saldığı suyu üzerine sürün.
6) Pişme süresinin son 15 dakikasında sivri biber ve domatesi kaba ekleyin. Dilerseniz taze nane ile süsleyerek servis yapın

sohbet forum arkadaş cagir

forum arkadaş sohbet linki

00me00

00me00 resimleri ve sohbet sayfasi forum oyun tavla okey

sohbet icin online durumu
Mesaj Gönder
Forum Mesajları
Forum Başlıkları
 

 oyun sohbet linki, arkadaş tavla okey sayfasi  23.May.2006 Sal 00:59:15sohbet oyun linki
Bu Mesajdan Alıntı Yaparak Mesaj EkleMesaj Ekle

İtalyan Usulü Dana Ciğer

750 gr. dana ciğeri
125 gr. terereyağ
2 adet arpacık soğanı (ince kıyılmış)
2 çay kaşığı sarımsak sos
6 taze soğan (ince kıyılmış)
125 gr. mantar (yıkanıp dilimlenmiş)
500 gr. domates (kabukları soyulmuş)
2 çorba kaşığı domates salçası
1/2 su bardağı et suyu
1 tatlı kaşığı sirke
1 defne yaprağı
1 çorba kaşığı ince kıyılmış maydanoz
Tuz, karabiber, kekik

Fırını 180°C ısıtın. Büyük bir tavada 4 çorba kaşığı tereyağını eritin. Köpüklenmesi dinince arpacık soğanı, sarımsak sosu ve taze soğanı ekleyerek 3-5 dk. soğanlar pembeleşinceye kadar sote edin. Mantarları da katıp 4 dk. hafif kızarana kadar pişirerek, büyük bir kaşıkla bu mantarlı karışımı bir güvece alın. Kalan yağı tavaya koyup orta ateşte eritin. Bütün ciğerleri çevirerek her tarafları pembeleşinceye kadar kızartın. Delikli ve düz bir kepçe ile güvece alın. Domates, domates salçası, et suyu ve sirkeyi tavaya koyup ara sıra karıştırarak kaynatın. Tuz, karabiber, kekik, defne yaprağı ve maydanozu ekleyip karıştırarak 1 dk. daha pişirin. Tavayı ateşten alıp karışımı güveçteki ciğerlerin üzerine dökün. Hepsini güveçte iyice karıştırın. Fırına sürerek 30-40 dk. ciğerler iyice yumuşayıncaya kadar pişirin. Güveci fırından alın, defne yaprağını çıkarıp servise sunun.


CC sohbet icin buraya
 <<123456 789101112>>
Mesaj Ekle, arkadaş oyun sohbet icin cagir